Club Brugge NXT houdt PSG in bedwang in eerste poulematch

15-09-2021 16:45 Laatste update: 16:56
5

Club Brugge NXT is met een 2-2 begonnen aan de Youth League. PSG kwam twee keer op voorsprong, maar kon die niet vasthouden.

Het grote Club Brugge begint pas om 21u aan haar match tegen PSG, maar de jongeren mochten al om 15u aftrappen. Na een halfuur kwam Club op achterstand, maar net voor de rust kon verdediger Hautekiet (foto) binnenkoppen na een hoekschop.

Na de pauze kregen we nog eens hetzelfde scenario. Een kwartier voor tijd leek PSG de winning goal te maken, maar weer scoorde Club NXT op een corner. Deze keer was Vermant de doelpuntenmaker. Zo kan Club NXT toch nog een puntje puren uit de eerste poulematch.

Zomeraanwinst Antonio Nusa mocht overigens aan de match starten, maar werd wel aan de rust gewisseld voor Wilkins Ochieng.