Nog meer slecht nieuws voor Barca: duo loopt blessure op tegen Bayern

Nog meer slecht nieuws voor Barca: duo loopt blessure op tegen Bayern

15-09-2021 15:39
1

Slecht nieuws voor FC Barcelona-trainer Ronald Koeman daags na de oorwassing tegen Bayern München: Pedri en Jordi Alba hebben blessures overgehouden aan dat duel. Het tweetal is voor onbepaalde tijd uitgeschakeld.

Dat maakt Barça woensdagmiddag bekend. Pedri heeft een kwetsuur aan zijn dijbeen opgelopen tegen Bayern. De achttienjarige middenvelder speelde de wedstrijd wel helemaal uit. Pedri zal voor onbepaalde tijd gaan revalideren. De blessure van de Spaanse technicus is een klap in het gezicht voor Koeman: Pedri is onder de Nederlandse oefenmeester één van de dragende krachten bij Barcelona.

Ook Jordi Alba zit momenteel in de Catalaanse ziekenboeg. De ervaren linksback heeft een blessure aan zijn hamstring opgelopen, waardoor hij zich in de 74ste minuut moest laten wisselen tegen Bayern. Barça doet bij Alba ook geen uitspraak over de precieze hersteltijd.

Koeman en co. werken na de pijnlijke nederlaag tegen Bayern toe naar het competitieduel met Garanda. Die wedstrijd staat voor maandag om 21.00 uur op de rol.