Breaking news

Griekse pers kijkt uit naar Antwerp: ‘Bad Boy Radja en eens niet tegen Anderlecht’

PSG-supporters op hun hoede: Ik beschouw Club Brugge als een serieuze ploeg

PSG-supporters op hun hoede: "Ik beschouw Club Brugge als een serieuze ploeg"

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 15:00wo 15-09-2021 om 15:00

Club Brugge treedt woensdagavond aan tegen PSG. In de aanloop naar die wedstrijd sprak VoetbalPrimeur.be met een PSG-supporter over de wedstrijd. 

PSG start straks mogelijk voor de eerste keer met Messi, Neymar en Mbappe in de basis. Daar kijken de Parijzenaars erg naar uit: “Hopelijk starten ze alle drie, dat kan de start zijn van iets groots. Ook heeft PSG groot vertrouwen na de sterke competitiestart”, vertelt Julia Mazars in een exclusief gesprek.

Over Club Brugge kunnen de supporters niet geweldig veel vertellen. “We weten niet veel over de club omdat ze hier nauwelijks in het nieuws komen.” Mazars weet uit eigen overwegingen wel dat blauw-zwart een serieuze ploeg is. PSG won er namelijk slechts nipt van in eigen huis na het strafschoppendebacle met Diagne: “We weten dat Club Brugge een serieuze ploeg is. Ze hadden vorig jaar een geweldig seizoen en zijn niet voor niets de kampioen van België.”

Ten slotte verwachten ze in Parijs wel gewoon de droge drie punten. “We moeten gewoon drie punten pakken in Brugge. Dit mag niet mislopen. Manchester City is de grote zorg van PSG, niet Club Brugge”, besluit Mazars die tevens journalistiek studeert aan aan het Katholieke Instituut van Parijs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws