Debuterende Dessers snoert criticasters de mond: Dat interesseert me niet

Debuterende Dessers snoert criticasters de mond: "Dat interesseert me niet"

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 10:15wo 15-09-2021 om 10:15

Het viel misschien niet op door al het Champions League-voetbal, maar dinsdagavond maakte Cyriel Dessers zijn debuut voor Feyenoord. Na afloop kwam de spits nog eens terug op de transfer én de criticasters.

Dessers maakte zijn eerste minuten als Feyenoordspeler als invaller. In het Conference League-duel tegen Maccabi Haifa mocht hij een kwartier voor tijd zijn opwachting maken. Scoren lukte niet, Feyenoord kwam niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen de Israëliërs.

Na afloop blikte Dessers terug op de partij. "Ik heb mijn best gedaan. Kansen heb ik niet echt gehad maar dat komt nog wel. Ik voel me fysiek alvast goed, ik sta klaar als de coach me nodig heeft", aldus onze landgenoot tegenover ESPN.

Een doelpunt had de criticasters meteen de mond kunnen snoeren. Ook Dessers weet dat niet elke Feyenoord-fan even enthousiast reageerde op de transfer. "Ik ben echt een andere speler dan in mijn vorige periode in Nederland. Als mensen over die periode willen praten, dat interesseert me niet. Ik ben veel beter geworden. Ik kan niet wachten om dat aan iedereen te laten zien", aldus een gemotiveerde Dessers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Dessers zal slagen bij Feyenoord?

(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws