UPDATE: ‘Anderlecht-coach Kompany kan beroep doen op Raman tegen Standard’

UPDATE: ‘Anderlecht-coach Kompany kan beroep doen op Raman tegen Standard’

15-09-2021 10:05 Laatste update: 17-09-2021 08:14
22

Slecht nieuws voor RSC Anderlecht met het oog op de topper tegen Standard. Vincent Kompany moet mogelijk Benito Raman missen.

Raman moest afgelopen weekend vroeg in de tweede helft naar de kant. De aanvaller had last van zijn kuit en kon niet meer verder. Inmiddels is er meer nieuws over de blessure. Volgens Het Nieuwsblad zou Raman onzeker zijn voor de match tegen Standard. Die staat aankomende zondag op het programma.

De afwezigheid van Raman zou toch een domper zijn voor Anderlecht. De aanwinst was de afgelopen weken een vaste basisklant en charmeerde de supporters met zijn diepgang en aanvalslust. Raman was dit seizoen ook al betrokken bij zes doelpunten. Anderlecht zal er dus alles aan doen om de speler toch nog fit te krijgen. Of dat lukt is echter hoogst twijfelachtig.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws kan Vincent Kompany Benito Raman inzetten in de klassieker tegen Standard Luik. De aanvaller ging met last van de kuit naar de kant in de match tegen KV Mechelen (7-2), maar trainde inmiddels alweer met de groep mee. Pikant detail: vijf jaar geleden speelde Raman nog voor de Rouches.