Sowah legt keuze voor Club Brugge en JPL uit: “Speelde een belangrijke rol”

Sowah legt keuze voor Club Brugge en JPL uit: “Speelde een belangrijke rol”

15-09-2021 18:30
2

Kamal Sowah speelde de afgelopen jaren bij OHL en draagt nu het shirt van Club Brugge. De flankspeler komt over van Leicester City en legt tegenover Sport/Voetbalmagazine zijn keuze uit.

Sowah kent de Jupiler Pro League uiteraard al goed na 1,5 seizoen bij OHL. “Vorig seizoen had ik het gevoel dat iedereen van iedereen kon winnen en dat de strijd bovenaan heel open was. Dat trok me aan. Daarnaast vond ik Club Brugge een logische volgende stap in mijn carrière. Niet direct te hoog, maar wel hoger dan OHL.”

Club Brugge is volgens Sowah een club met veel ambities. “Een ploeg met heel veel ambities en goeie werkomstandigheden waarin ik beter kan worden. Ook belangrijk: ik kende het hier al. De ploegen, de tegenstanders, de wedstrijden van Club Brugge.”

Sowah zegt ook dat de Champions League een grote rol speelde. “Een belangrijke zelfs. Dat is toch een platform waarop elke jonge voetballer zich wil laten zien. Dat het uiteindelijk PSG, Manchester City en Leipzig werd na de loting... daar kun je alleen van dromen.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie