‘Drie opties lagen op tafel voor Trebel en Anderlecht'

‘Drie opties lagen op tafel voor Trebel en Anderlecht'

Gepubliceerd: woensdag 15 september 2021 om 09:12wo 15-09-2021 om 09:12

Adrien Trebel werd definitief naar de B-kern van Anderlecht verwezen door Vincent Kompany en de coach lijkt niet op zijn keuze terug te komen, dat laat Het Nieuwsblad weten.

Anderlecht zocht afgelopen transfermercato naarstig naar een oplossing, maar die werd niet gevonden. Er lagen nochtans drie opties op tafel. De eerste was een transfer naar KAA Gent. Ondanks dat er geen concrete onderhandelingen waren hoopte Trebel op een transfer via makelaar Mogi Bayat en de goede relatie met Hein Vanhaezebrouck.

Anderlecht wilde Trebel echter niet naar een concurrent laten gaan. Bij een eventuele uitleenbeurt wilde paars-wit ook niet een deel van zijn loon blijven betalen. Een tweede optie was een (gratis) vertrek naar het buitenland. Het Midden-Oosten werd genoemd omdat die clubs zijn loon kunnen betalen, maar Trebel en zijn gezin zijn gelukkig in België.

Een derde en laatste optie was in onderling overleg uit elkaar gaan zoals Sanneh en Adzic. Via een financiële compensatie het contract ontbinden, maar dat zag Trebel dan weer niet zitten. Zo zal Anderlecht mogelijk nog tot 30 juni 2023 een totaalbedrag van 4,56 miljoen euro moeten betalen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws