Honderdtal Beerschot-supporters is slechte resultaten beu en komt verhaal halen

Honderdtal Beerschot-supporters is slechte resultaten beu en komt verhaal halen

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 23:41ma 13-09-2021 om 23:41

Er staat bijzonder veel druk op de ketel bij K. Beerschot V.A.. Maandagavond ging het opnieuw onderuit, ditmaal tegen Sint-Truiden (0-1). Na afloop van de partij verzamelden enkele heethoofden aan de ingang van de hoofdtribune op het Kiel.

In totaal zou een honderdtal fans de poort geblokkeerd hebben. Uit beelden blijkt dat de politie inmiddels in behoorlijk grote getale aanwezig is. De boze supporters scandeerden onder meer "Shame on you!" over de tegenvallende prestaties van hun favoriete ploeg. Beerschot draagt uiteraard nog steeds de rode lantaarn, nu met al zes punten achterstand op de dichtste voorgangers.

Volgens journalist Koen Frans hangt er ook een drone in de lucht boven het Olympisch Stadion. De poorten zouden inmiddels afgesloten zijn en de andere toeschouwers uit de hoofdtribune hebben een andere uitgang genomen. Vroeg of laat zal de rust wel terugkeren, maar het mag duidelijk zijn dat het enorm rommelt binnen de club. Of Peter Maes deze nieuwe nederlaag zal overleven, is een open vraag. Eerder sloeg het bestuur zelf al mea culpa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws