Maes weert zich tegen mogelijk C4: Ik heb heel strijdvaardig Beerschot gezien

Maes weert zich tegen mogelijk C4: "Ik heb heel strijdvaardig Beerschot gezien"

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 22:54ma 13-09-2021 om 22:54

We zijn halverwege september en K. Beerschot V.A. wacht nog steeds op haar eerste overwinning van het seizoen. Ook tegen Sint-Truiden vielen er geen punten uit de boom. Integendeel, met een 0-1-nederlaag draaiden de bezoekers nog wat extra zout in de wonde bij Peter Maes, nota bene hun ex-trainer.

Ondanks de ruggesteun van het bestuur stond het mes al stevig op de keel bij Maes. Deze nieuwe nederlaag zal die druk zeker niet verlichten. Toch wil de ervaren coach niet doemdenken. "Ik heb een heel strijdvaardig Beerschot gezien", slaat hij zichzelf en zijn jongens eens op de borst bij Sporza. "We geven een halve kans weg in de hele wedstrijd en we verliezen. Dat is zwaar om te dragen."

Beerschot draagt daardoor de rode lantaarn. De achterstand op het nummer zeventien bedraagt nu al zes punten. "Ook al hebben we nu maar 1 op 21, onze ploeg maakt progressie", verzekert Maes. Niettemin begrijpt hij dat de fans morren. 

Over zijn eigen toekomst wilde Maes niet al te zeer uitweiden. "Als coach ben je nooit zeker van je positie. Ik stel vast dat de jongens nog willen werken en alles geven. Dan is het aan de coach om zichzelf voor 200 procent te geven en dat doe ik ook", klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws