Club Brugge ziet ex-speler én vier PSG-tegenstanders prijken in 'Team of the Week'

Club Brugge ziet ex-speler én vier PSG-tegenstanders prijken in 'Team of the Week'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 22:26ma 13-09-2021 om 22:26

Nog twee keer slapen en dan staat Club Brugge voor één van de meest prestigieuze wedstrijden in haar nochtans roemrijke geschiedenis. Wanneer Paris Saint-Germain anno 2021 over de vloer komt, betekent dat onder meer Kylian Mbappé, Neymar en Lionel Messi in de ogen kijken. Al valt het niet te vergeten dat de Fransen nog over andere geweldige spelers beschikken ...

Daar lijkt L'Equipe Club nog eens aan te willen herinneren. Afgelopen weekend trad PSG zonder haar meeste sterren aan tegen FC Clermont, maar toch belette dat de grootmacht niet om uit te halen: 4-0. L'Equipe zag dan ook heel wat uitblinkers bij de hoofdstedelingen. Met Achraf Hakimi, Marquinhos, Danilo Pereira en Ander Herrera kregen niet minder dan vier PSG-spelers een stekje in het 'Elftal van de Week'.

Daar behoorden niet enkel toekomstige tegenstanders van Club toe, maar ook een oude bekende. Achterin overtuigde Luan Peres voldoende om een plaats op te eisen. Sinds deze zomer speelt de Braziliaan voor Olympique Marseille. In eerste instantie leek hij gehaald voor een rol als doublure, maar na een sterke voorbereiding heeft Peres een vaste plek afgedwongen. In de spits loopt met Terem Moffi (ex-KV Kortrijk) overigens nog een naam rond die een belletje doet rinkelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws