Van Bommel over Casteels: Voor mij is hij de nummer 1 in de Bundesliga.

Van Bommel over Casteels: "Voor mij is hij de nummer 1 in de Bundesliga."

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 20:15ma 13-09-2021 om 20:15

Dinsdagavond komt het VfL Wolfsburg van Koen Casteels in actie in de Champions League. Tegenstander van dienst is de Franse landskampioen Lille. Daags voor die wedstrijd sprak de coach Mark van Bommel met de pers. Hij bewierookte onder andere Casteels. 

Met Casteels kunnen ze bij Wolfsburg rekenen op een betrouwbaar sluitstuk en daar prijst van Bommel zich zeer gelukkig mee. "Koen speelt al jaren op hoog niveau. Hij is weer verbeterd. Voor mij is hij de nummer 1 in de Bundesliga", zegt hij in Bild. Daarmee plaatst hij Casteels onder andere boven ene Manuel Neuer.

De complimenten voor Casteels kwamen rijkelijk. "De manier waarop hij de ballen vasthoudt is van topniveau. Als er een kans is om te scoren, dan is hij er. Hij is een topkeeper." Casteels verzamelde vorige week nog zijn tweede cap voor de Rode Duivels in de wedstrijd tegen Wit-Rusland. 

Ook aanvoerder Casteels werd nog even aan het woord gelaten. “De verwachting is heel groot. Het wordt een mooi spel. Daar hebben we het afgelopen jaar hard voor gewerkt”, aldus de Belgische international. "De Champions League-wedstrijden zijn een hoogtepunt voor iedereen in de ploeg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws