De Europese tegenstanders van Royal Antwerp FC: Doop voor Olympiakos

De Europese tegenstanders van Royal Antwerp FC: Doop voor Olympiakos

13-09-2021 16:00 Laatste update: 21:31
1

Deze week starten de Europese competities. In de Europa League neemt Royal Antwerp FC het op tegen Olympiakos, Fenerbahce en Eintracht Frankfurt. VoetbalPrimeur.be blikt terug op hun prestaties in de afgelopen weken.

Olympiakos Piraeus
Olympiakos zal als eerste tegen Antwerp spelen. Dat is ook onmiddellijk haar tweede wedstrijd van het seizoen. Veel zullen we dus niet kunnen afleiden van de prestaties. Afgelopen speeldag speelden ze 1-1 gelijk. Geen al te best begin dus voor de Griekse topclub.

Antwerp speelt donderdag om 21u in Griekenland haar eerste Europa League-wedstrijd.

Fenerbahce SK
De Turkse club begon net als haar Turkse evenknieën goed aan de Super Lig. Net als Besiktas en Trabzonspor pakte het 10 op 12. Eind september speelt Antwerp al haar tweede wedstrijd thuis tegen Fenerbahce. 

Eintracht Frankfurt
De Duitse club startte bijna rampzalig aan de competitie. Met een 3 op 12 en een vijftiende plaats moeten ze onmiddellijk aan een inhaalrace beginnen. Waar ze vorig jaar nog vijfde eindigde, zullen ze zich dus snel moeten herpakken. Frankfurt won nog niet en moest tevreden zijn met telkens één punt tegen het bescheiden Armina, Augsburg en Stuttgart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie