De Europese tegenstanders van Club Brugge: PSG op kruissnelheid, Leipzig niet

De Europese tegenstanders van Club Brugge: PSG op kruissnelheid, Leipzig niet

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 15:00ma 13-09-2021 om 15:00

Laatste update: maandag 13 september 2021 om 20:44ma 13-09-2021 om 20:44

Deze week starten de Europese competities. In de Champions League neemt Club Brugge het op tegen PSG, Manchester City en RB Leipzig. VoetbalPrimeur.be blikt terug op hun prestaties in de afgelopen weken.

PSG
Woensdag treedt Club Brugge aan tegen PSG. Het sterrenteam kon niet beter starten in de Ligue 1. Vijf wedstrijd, vijftien punten, zestien gemaakte doelpunten, vijf tegendoelpunten. En dit nog niet eens met hét beste team. Zo deed Messi afgelopen weekend niet mee in de 4-0-overwinning tegen Clement Foot.

Men verwacht de Argentijn wel in Jan Breydel, is het om speelminuten te maken, of om Club in te blikken. On ieder geval lijkt PSG op dit moment de lastigste klant. Woensdag, 21 uur, afspraak in Jan Breydel.

Manchester City
Man City swingt niet meer als weleer, maar wint wel. De tweede en derde competitiewedstrijd zelfs zwaar: forfaitcijfers tegen Norwich City en Arsenal. Afgelopen weekend gingen ze dan weer op een diefje winnen in Leicester. De Bruyne komt nog niet van de bank door een blessure. City staat met een 9 op 12 vierde.

RB Leipzig
Slechte start voor de Duitsers. Met een 3 op 12 staan het helemaal niet waar het wil in de Bundesliga. Het kreeg dan wel al kleppers te verwerken met koploper Wolfsburg en Bayern München, maar der wedstrijd tegen Mainz 05 was toch een opdoffer. Nu zal Leipzig punten moeten pakken om de slechte start uit te wissen.

Club Brugge speelt 28 september in Duitsland tegen Leipzig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws