Suzuki is helemaal terug bij STVV: Maar dat is eigenlijk niet meer dan normaal

Suzuki is helemaal terug bij STVV: "Maar dat is eigenlijk niet meer dan normaal"

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 14:30ma 13-09-2021 om 14:30

Yuma Suzuki treedt maandagavond terug in de basiself bij STVV. Zijn transferperikelen zijn vergeten en vergeven. Hij focust zich terug volledig op STVV, dat maandagavond Beerschot bekampt.

Suzuki had het afgelopen zomermercato wat interesse uit Duitsland en Italië, maar ook uit eigen land. Een transfer kwam er echter niet, tot frustratie van de spits. Na deadlineday draaide hij de knop wel om. Hij focust zich terug op STVV.

Voor STVV staat er namelijk een belangrijke wedstrijd op het programma. Maandagavond speelt het tegen Beerschot. Daar staat oude bekende Peter Maes aan het roer. Suzuki zal waarschijnlijk in de basis starten. "Daar kan je blij om zijn, maar eigenlijk is dat niet meer dan normaal”, reageerde trainer Hollerbach bij Het Laatste Nieuws.

Om 20 uur wordt de wedstrijd tussen Beerschot en STVV afgetrapt. Voor Beerschot en Peter Maes is het na een 1 op 18 van moeten. Ze staan overigens 6 punten achter STVV.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">𝙎𝙌𝙐𝘼𝘿𝙇𝙄𝙎𝙏 | We gaan naar &#39;t Kiel met dit Yellow Blue Army!<br><br>🟡🔵 Allemòòl Bedieën <a href="https://t.co/CfJMmfy7x7">pic.twitter.com/CfJMmfy7x7</a></p>&mdash; STVV (@stvv) <a href="https://twitter.com/stvv/status/1437379332218015744?ref_src=twsrc%5Etfw">September 13, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws