'Pogba denkt na over contractverlenging bij Manchester United'

'Pogba denkt na over contractverlenging bij Manchester United'

13-09-2021 12:27
3

Paul Pogba denkt er serieus over na om zijn contract te verlengen bij Manchester United, weet het doorgaans betrouwbare The Athletic. De 4-1 overwinning op Newcastle United van afgelopen weekend zou daar een belangrijke rol in hebben gespeeld.

Het contract van Pogba loopt komende zomer af bij United. De Franse middenvelder is regelmatig gelinkt aan een vertrek uit Manchester, maar zo ver kwam het nog niet. De kans zit er nu zelfs goed in dat Pogba gaat verlengen bij de huidige koploper van de Premier League.

De wedstrijd tegen Newcastle zou de ogen van de 87-voudig international hebben geopend. Pogba klikte met Cristiano Ronaldo en was zelf ook belangrijk met twee assists. De tweebenige middenvelder heeft dit seizoen een gemiddelde van een assist per 49 minuten.

Desondanks houdt Manchester United ook nog rekening met een vertrek van Pogba. The Red Devils kijken al naar mogelijke vervanger voor hem. Daar gaat United mogelijk mee stoppen als er meer voortgang geboekt wordt met de contractonderhandelingen.