Nainggolan (Antwerp) leert refs kennen: Ik wind me daar in op, ja

Nainggolan (Antwerp) leert refs kennen: "Ik wind me daar in op, ja"

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 12:15ma 13-09-2021 om 12:15

Op de eerste goal van Radja Nainggolan voor Antwerp is het nog wachten, maar tegen Eupen (0-1 winst) pakte hij wel al zijn eerste gele kaart. Nainggolan kon zijn ergernis na de match niet verbergen.

"Geel... Hij was vanzelf neergegaan", zucht Nainggolan bij Het Laatste Nieuws. "Koji (Miyoshi, red.) kreeg ook geel voor niets. Weet je, ik ben 33, ik heb geen zin om te discussiëren met de scheids omdat hij foutjes maakt. Maar als het zo evident is... Inworp voor ons, niet gegeven, boef, counterattack en bijna goal tegen. Die kleine dingen maken het verschil in voetbal."

Nainggolan kan moeilijk omgaan met die vergissingen. "Ik wind me daar in op, ja. Ik maak me er druk in omdat het zo duidelijk is. Soit, we moeten in de eerste plaats naar onszelf kijken. Ik ook. Ik ben vrij content van mijn eerste 90 minuten, heb veel gaten moeten dichtlopen", besluit Nainggolan.

Antwerp staat voor een drukke week, want het speelt donderdag op het veld van Olympiakos. Zondag wacht in eigen huis nog een wedstrijd tegen promovendus Seraing.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws