Nainggolan overtuigt niet bij Antwerp: 'Hij is nog geen meerwaarde'

Nainggolan overtuigt niet bij Antwerp: 'Hij is nog geen meerwaarde'

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 10:15ma 13-09-2021 om 10:15

Royal Antwerp FC haalde Radja Nainggolan met grote trom in huis, maar de middenvelder heeft het voorlopig moeilijk om zijn stempel te drukken. Ook tegen KAS Eupen wist Nainggolan niet helemaal te overtuigen, vond men bij Sport/Voetbalmagazine.

Nainggolan gaf bij zijn komst al aan dat hij nog niet helemaal fit is en dat bleek ook de voorbije wedstrijden. De middenvelder werd meermaals voor tijd naar de kant gehaald en is nog zoekende. Bij Sport/Voetbalmagazine is men streng voor de voormalige Rode Duivel.

'Wat ons betreft moet Nainggolan niet altijd op het veld staan', schrijft men. 'Topfit biedt hij een meerwaarde, maar dat is hij vooralsnog niet, en dat merk je als het tempo wat hoger ligt', klinkt het.

Antwerp wist afgelopen weekend dan wel te winnen, helemaal overtuigd is men niet van The Great Old. Vooral defensief heeft Antwerp het moeilijk om de tegenpartij van kansen te houden. Zo kreeg Eupen ook verschillende mogelijkheden op dat doelpunt, maar kwam dat er niet. 'Het is voor Priske duidelijk nog zoeken naar evenwicht. Meer dan zoeken naar een typeploeg is het op dit moment dus nog zoeken naar de juiste tactiek', besluit me bij het weekblad.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws