Opvallend: 'Nieuweling Otasowie ligt niet in de bovenste schuif bij Club Brugge'

Opvallend: 'Nieuweling Otasowie ligt niet in de bovenste schuif bij Club Brugge'

13-09-2021 08:15
7

Club Brugge pakte in het slot van de transfermercato nog uit en haalde flink wat nieuwelingen in huis. Op Odilon Kossounou na waren er ook geen belangrijke vertrekkers, waardoor de plekjes duur zijn bij Blauw-Zwart. Dat zorgt ook voor slachtoffers.

Tegen KV Oostende moest Philippe Clement alvast enkele jongens teleurstellen en uit de selectie houden. Wie niet kan imponeren, moet ook vrezen voor zijn plek. Volgens Het Laatste Nieuws is Matej Mitrovic zijn plek alvast kwijt. De Kroaat kreeg aan het begin van het seizoen nog een kans, maar wist allerminst te overtuigen. Met Jack Hendry heeft hij er nu ook een stevige concurrent bijgekregen.

Mitrovic is echter niet de enige die Clement niet wist te overtuigen. Zo ligt Owen Otasowie 'niet in bovenste schuif van Clement' volgens het dagblad. De Amerikaanse middenvelder kreeg recent een kans in een oefenpartij, maar zette een slechte prestatie neer. Dat moest hij nu bekopen met een plekje uit de selectie.

Opvallend, want de Amerikaan werd met grote verwachtingen in huis gehaald en kostte de Bruggelingen ook zo'n vier miljoen euro. Clement gaf al aan dat Otasowie nog niet fit genoeg is voor het grote werk, maar na bijna een maand raakte de middenvelder nog niet verder dan één plekje op de bank bij Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie