Saelemaekers in oog van de storm, Sarri krijgt rood: Je moet respect tonen

Saelemaekers in oog van de storm, Sarri krijgt rood: "Je moet respect tonen"

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 23:37zo 12-09-2021 om 23:37

Laatste update: zondag 12 september 2021 om 23:42zo 12-09-2021 om 23:42

Alexis Saelemaekers heeft geen al te beste beurt gemaakt bij Maurizio Sarri. In AC Milan - Lazio (2-0) zorgde het laatste fluitsignaal voor behoorlijk wat commotie. Zlatan Ibrahimovic greep Lucas Leiva vast bij de kraag, maar Lazio-coach Sarri had het eerder op Saelemaekers gemunt.

Meteen na de laatste drie ademstoten vloog de 62-jarige Sarri uit tegen onze landgenoot. Daarbij beet hij hem het volgende toe: "Je moet respect tonen". Waarover het concreet ging, valt moeilijk af te leiden. Scheidsrechter Daniele Chiffi oordeelde hoe dan ook dat de ervaren trainer over de schreef ging en duwde hem prompt een rode prent onder de neus.

Zo lijkt het akkefietje nog een staartje te krijgen voor Sarri. Na afloop van de partij zou de Italiaan het brandje alweer geblust hebben. Italiaanse media tekenden op dat het "niets bijzonders" was. Blijkbaar zou Saelemaekers in de ogen van Sarri een gebaar gemaakt hebben dat onrespectvol overkwam. Welk gebaar dat dan juist mag zijn, lijkt enkel hij te weten.

Overigens moest Saelemaekers, die in de voorbije interlandperiode nog nadrukkelijk zijn neus aan het venster stak bij de Rode Duivels, vrede nemen met een invalbeurt van een half uurtje bij AC Milan. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws