Liverpool komt al snel met blessure-update na vervelende Elliott-beelden

Liverpool komt al snel met blessure-update na vervelende Elliott-beelden

12-09-2021 22:30

Liverpool heeft een update gegeven over de blessure van Harvey Elliott. De achttienjarige Engelsman is ontslagen uit het ziekenhuis en zal binnenkort een enkeloperatie ondergaan.

In de wedstrijd tussen Leeds United en Liverpool (0-3) zette verdediger Pascal Struijk een zware tackle in op Elliott, waarna de enkel van de jeugdinternational niet meer in de goede positie stond. Daarna vertrok Elliott al snel naar het ziekenhuis, waar hij nu dus weer vertrokken is.

Liverpool maakt nog niet bekend hoelang de jonge aanvaller precies uit de roulatie zal zijn. Wel is dus duidelijk dat Elliott onder het mes zal gaan. De operatie gaat in de komende dagen plaatsvinden.

Direct na afloop van de wedstrijd bevestigde manager Jürgen Klopp al dat de blessure va Elliott serieus was. "Ik heb gehoord dat zijn enkel weer in de juiste positie is teruggezet. We zullen nu moeten afwachten. Hij speelde een fantastische wedstrijd en is een erg goede speler. We zullen nu gaan voetballen zonder hem, maar we wachten op hem. Hij is een absolute topspeler", zei Klopp.