Klopp emotioneel na zware blessure van 'absolute topspeler': 'We wachten op hem'

Klopp emotioneel na zware blessure van 'absolute topspeler': 'We wachten op hem'

12-09-2021 21:30

Een zichtbaar geëmotioneerde Jürgen Klopp heeft gereageerd op de nare blessure van Harvey Elliott. De Liverpool-manager bevestigt dat de achttienjarige aanvaller de komende tijd uit de roulatie ligt.

In het duel tussen Leeds United en Liverpool (0-3) zette verdediger Pascal Struijk een zware tackle in op Elliott, waarna de enkel van de jeugdinternational niet meer in de goede positie stond. Struijk moest het veld met rood verlaten na zijn charge. Het is nog niet precies duidelijk wat de schade aan de enkel van Elliott is, al lijkt het om een breuk te gaan.

Na afloop van de wedstrijd verscheen Klopp voor de camera van Sky Sports. De Duitse oefenmeester had het zichtbaar moeilijk met de blessure van Elliott. "Het is een zware blessure", begint Klopp. "Ik heb gehoord dat zijn enkel weer in de juiste positie is teruggezet. Elliott is nu in het ziekenhuis. We zullen nu moeten afwachten."

"Hij speelde een fantastische wedstrijd en is een erg goede speler", gaat Klopp verder. "Nu ligt hij uit de roulatie. Ik wil niet dat een speler zoiets meemaakt zo vroeg in zijn loopbaan. Dat is nu alleen wel het geval. We zullen nu gaan voetballen zonder hem, maar we wachten op hem. Hij is een absolute topspeler", besluit hij.