Vrancken: 'Ik kan dit niet begrijpen, misschien hebben we geen smeerlapkes'

Vrancken: 'Ik kan dit niet begrijpen, misschien hebben we geen smeerlapkes'

Gepubliceerd: zondag 12 september 2021 om 16:00zo 12-09-2021 om 16:00

KV Mechelen zal de partij tegen RSC Anderlecht snel willen vergeten. Ondanks een goede eerste helft zakte Malinwa in de tweede helft als een pudding in elkaar. Niet naar de zin van coach Wouter Vrancken.

Een zichtbaar teleurgestelde Vrancken wilde zijn jongens aanvankelijk nog feliciteren voor de eerste helft. "De eerste helft was goed, mijn jongens voerden alles ook goed uit", begon hij bij Eleven Sports. "Eigenlijk kan je geen betere eerste helft op Anderlecht spelen, alleen de efficiëntie was er niet", gaf hij aan.

Na 45 minuten voetballen liep het echter helemaal mis voor Malinwa. "De tweede helft was – vooral verdedigend – gewoon heel slecht. Ik kan dat helemaal niet begrijpen", ging Vrancken verder.

De coach zocht ook naar een verklaring naar de mindere prestatie in de tweede helft. "Misschien was mijn groep te braaf en hebben we geen smeerlapkes in de ploeg", klinkt het. "Je mag je zo niet laten afslachten. Ik kan dat niet begrijpen"

"Op zulke momenten moet je opstaan en duels aangaan. Je kan er eens eentje verliezen, maar je moet ze wel aangaan. Als we gespeeld hadden zoals de eerste helft, zag je Anderlecht het moeilijk hebben", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws