'Ik heb er geen woorden voor, we liepen achter de feiten aan'

'Ik heb er geen woorden voor, we liepen achter de feiten aan'

12-09-2021 15:31
1

Een wedstrijd om snel te vergeten voor KV Mechelen. Het ging de rust met een 1-1 in, maar verloor uiteindelijk nog met 7(!)-2 van RSC Anderlecht. Ook Nikola Storm weet dat het beter moest.

"We starten slap aan die tweede helft en de tweede ballen waren niet meer voor ons", begon Storm bij Eleven Sports. "We kwamen gewoon niet meer in ons spel", legt hij de dramatische tweede helft uit. "Anderlecht scoort dan de eerste twee kansen die ze krijgen en dan loop je achter de feiten aan", klinkt het.

Uiteindelijk wist Anderlecht de partij te eindigen met zeven doelpunten. "Elke kans was een doelpunt en dan krijg je zo'n prestatie", aldus Storm. "Ik heb er niet echt woorden voor. We moeten ervoor zorgen dat we in de toekomst beter doen en een hele wedstrijd spelen zoals in de eerste helft", geeft hij aan.

Een 7-2 nederlaag zal wel bijzonder hard aankomen bij KV Mechelen, weet ook Storm. "Er zal nog over gepraat worden. Het is mentaal moeilijk, maar het zijn uiteindelijk maar drie punten die je verliest", wilde hij de nederlaag niet dramatiseren. "Nu de koppen bij elkaar en naar volgende week kijken", besloot hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie