Scorende Vertessen krijgt steeds vaker zijn kans: Ben dankbaar voor elke minuut

Scorende Vertessen krijgt steeds vaker zijn kans: "Ben dankbaar voor elke minuut"

12-09-2021 10:15
1

Yorbe Vertessen krijgt steeds vaker speeltijd bij PSV. Onze jonge landgenoot bedankte zaterdagavond voor het vertrouwen met een knappe goal. Na afloop reageerde hij dankbaar.

Vorig seizoen kreeg de 20-jarige Vertessen al wat speeltijd bij PSV, dit jaar kan de spits op nog wat extra vertrouwen rekenen vanuit de technische staf. In de topper tegen AZ bedankte Vertessen voor het vertrouwen met een knap doelpunt en een assist. Onze jonge landgenoot krijgt steeds vaker speeltijd en toont zich dan ook dankbaar.

"Het is niet altijd makkelijk om in te vallen, maar ik moet dankbaar zijn voor elke minuut die ik mag spelen", citeert Het Nieuwsblad de spits. "Ik probeer altijd mijn best te doen wanneer ik speel. Mijn doel is simpel, zoveel mogelijk scoren en zoveel mogelijk assists geven. Als ik blijf presteren komen er vanzelf nog meer kansen", aldus Vertessen na afloop van de partij.

Dit seizoen mocht Vertessen al in elke competitiewedstrijd van PSV meespelen. Ook in de Champions League kwalificatiewedstrijden werd er meermaals beroep gedaan op de jonge Belg.