Voetbalgeschiedenis: ‘PSG speelt tegen Club voor het eerst met MNM aan de aftrap’

Voetbalgeschiedenis: ‘PSG speelt tegen Club voor het eerst met MNM aan de aftrap’

12-09-2021 10:00
23

Club Brugge kwam vrijdagavond al in actie in de vaderlandse competitie. Philippe Clement en zijn spelers kunnen zich dus al helemaal op de match tegen PSG focussen. Club zal alvast zijn borst nat maken, in Parijs worden de toppers ins telling gebracht.

Na een 3-0 overwinning tegen KV Oostende kan Club Brugge met een goed gevoel de CL-kraker tegen PSG aanvatten. Dat zal ook nodig zijn, de Parijzenaren zijn van plan een absoluut topelftal de wei in te sturen tegen Club Brugge.

Dat meldt alvast het toonaangevende L’Equipe. Tegen promovendus Clermont Foot waren een heleboel sterren nog afwezig dit weekend. Volgens de Franse sportkrant zullen die toppers echter wél hun opwachting maken in Brugge. Zo is het hoogstwaarschijnlijk dat de driehoek tussen Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar woensdagavond voor het eerst vanaf de aftrap samen op het veld zal staan.

Over de doelmannenpositie bestaat meer twijfel. Het is nog niet duidelijk of coach Mauricio Pochettino voor Keylor Navas of Gianluigi Donnarumma zal kiezen. Eén ding is wel zeker, de Brugse fans zullen woensdagavond volop sterren kunnen kijken.