De hele wereld zal kijken naar Club Brugge: 'Zelfs vragen uit Fiji'

De hele wereld zal kijken naar Club Brugge: 'Zelfs vragen uit Fiji'

12-09-2021 14:27
22

Club Brugge opent woensdag het Europese avontuur en begint meteen tegen de sterren van PSG. Een partij die met argusogen zal bekeken worden door de hele wereld. Dat beseft men ook bij Club Brugge.

Voor het eerst ooit zal het trio Mbappé-Neymar-Messi mogelijk in actie komen. Reden genoeg dus om de hele wereldpers richting Brugge te krijgen. "We kregen een gigantische vraag naar tickets voor deze wedstrijd. Zelfs accreditatie-aanvragen tot in Fiji", zegt Vincent Mannert bij Sporza.

"Dan merk je dat je bezoek krijgt van een van de allerbeste voetballers uit de geschiedenis. Dan merk je dat die transfer heel wat teweeg gebracht heeft. Maar het is niet zo dat in Jan Breydel de rode loper uitgelegd zal worden om de Parijse sterren te ontvangen", verzekert de general manager van Club Brugge.

Club Brugge is dus niet zomaar van plan om zich naar de slachtbank te leiden. Zo gaf Mannaert ook aan dat Blauw-Zwart ambitieus blijft en nog steeds hoopt op overwintering op het kampioenenbal. Al dreigt dat moeilijk te worden met PSG, Manchester City én RB Leizpig als tegenstanders.