Engels praat nog met Engelse legende: “Nu nog hebben we contact”

Engels praat nog met Engelse legende: “Nu nog hebben we contact”

11-09-2021 13:13
1

Bjorn Engelse maakte de overstap van Aston Villa naar Antwerp. In Engeland kwam de verdediger niet meer aan de bak. In een interview met Het Laatste Nieuws praat Engels over zijn periode in Engeland.

Engels kende een goed debuutjaar, maar viel vervolgens helemaal weg. “Bij Aston Villa kwam ik na een goed debuutseizoen en een ongelukkige blessure niet meer aan de bak. Mijn concurrenten deden het prima, zij waren nooit geschorst of geblesseerd - dan kun je niks claimen. Maar als in die context Antwerp komt, ga je wel nadenken.”

Engelse legende John Terry was en is een belangrijk figuur voor Engels. “Als de ploeg draait, heeft dat geen zin. Je moet niet gaan klagen als je op voorhand het antwoord kent. Met wie ik wel veel babbelde, was John Terry (toenmalig assistent van Aston Villa en als speler alleswinnaar met Chelsea, red.). Hij bleef me tips geven, pepte me op om mezelf tot het uiterste te drijven. Nu nog hebben we contact. Af en toe belt hij, wat hij totaal niet moet doen. Dat apprecieer ik."