Antwerp kan zich geen misstap meer veroorloven: Moet er stilaan boenk op zijn

Antwerp kan zich geen misstap meer veroorloven: "Moet er stilaan boenk op zijn"

11-09-2021 21:30
3

Royal Antwerp FC heeft de partij tegen KAS Eupen met winst afgesloten. Na een vijf op vijftien ws enkel een overwinning goed genoeg voor Björn Engels en zijn ploeggenoten. Dat besefte hij zelf maar al te goed.

"We beseffen met zijn allen dat het niet goed genoeg is", trapt Engels een open deur in bij Het Laatste Nieuws. Enkel op het veld van Standard Luik wist Antwerp - voor de partij tegen Eupen - al de drie punten te veroveren (2-5). Tussendoor plaatste het zich wel voor de groepsfase van de Europa League, al verliep ook dat avontuur met hangen en wurgen. "Het moet er stilaan boenk op zijn."

"De club heeft zware inspanningen geleverd", verwijst Engels naar de vele en dure nieuwkomers tijdens de voorbije transferzomer. Ook in het slot van de mercato haalde Paul Gheysens nog eens uit met de (tijdelijke) komst van Ally Samatta. "Dan kun je je niet verstoppen: we hebben een kern om zo hoog mogelijk te eindigen."

In eerste instantie omschrijft Engels het nog enigszins vaag, "zo hoog mogelijk". Hij besluit echter geen blad meer voor de mond te nemen. "Ik heb voor vijf jaar getekend. Dan wil ik minstens één titel met Antwerp, ja", is het hoge woord eruit.