Suzuki forceerde vertrek, STVV toont vergiffenis: Hij heeft zich verontschuldigd

Suzuki forceerde vertrek, STVV toont vergiffenis: "Hij heeft zich verontschuldigd"

11-09-2021 11:00

Yuma Suzuki (25) is nog steeds een speler van STVV. De Japanner flirtte tijdens de laatste dagen van de transferperiode met een vertrek en probeerde dat zelfs te forceren, maar inmiddels werd hij door trainer Bernd Hollerbach alweer in de armen gesloten.

Club Brugge werd genoemd, net als enkele buitenlandse clubs, maar Suzuki draaide volgens de STVV-coach de knop om. "Ik heb gezegd dat we vooruit kijken en dat hij kwaliteit moet brengen om zich opnieuw te bewijzen. Hij is heel positief en werkt hard om weer de oude te worden", aldus Hollerbach bij TV Limburg.

Ondanks zijn nukkige houding heeft STVV de aanvaller opnieuw in de armen gesloten. "Zelf ben ik professioneel genoeg om dat achter me te laten. Hij heeft zich verontschuldigd bij mij en de groep. Daarom verdient hij volgens mij een tweede kans", besluit Hollerbach.

Vorig seizoen was Suzuki met zeventien competitiedoelpunten zeer belangrijk voor STVV. Deze zomer wilde de Japanner dan ook graag vertrekken, maar uiteindelijk geraakte hij niet weg op Stayen.