Lang schittert alweer: Ik kan niet ontkennen dat ik vaak man van de match ben

Lang schittert alweer: "Ik kan niet ontkennen dat ik vaak man van de match ben"

11-09-2021 20:00
18

Na de historische uitschuiver bij KAA Gent (6-1) stelde Club Brugge weer enigszins orde op zaken. Thuis had de landskampioen geen kind aan KV Oostende: 3-0. Met twee doelpunten behoorde Noa Lang alweer tot de uitblinkers, al was hij niet te beroerd om Kamal Sowah te betrekken in de lof.

"Ik kan niet ontkennen dat ik vaak man van de match ben", lachte Lang achteraf bij Het Nieuwsblad. Halverwege de eerste helft brak de Nederlander de ban, tien minuten voor affluiten zette hij de kers op de taart met de 3-0. Het zal deugd doen, want tot voor vrijdag had Lang nog maar één keer raak getroffen in de Jupiler Pro League. Vorig seizoen sloot hij nochtans af met zestien doelpunten.

Het is een rasvoetballer. Zo makkelijk voetbalt ie, hij ziet het", is de vleugelaanvaller overtuigd. Misschien kan Sowah woensdag tegen Paris Saint-Germain al van zich doen spreken op Europees vlak. Lang beseft maar al te goed dat dat een steviger varkentje wordt om te wassen. "De beste voetballers van de wereld komen langs", klinkt het.