Engels over toekomst bij Antwerp: “Ik heb het even gezien in het buitenland”

Engels over toekomst bij Antwerp: “Ik heb het even gezien in het buitenland”

11-09-2021 09:12

Bjorn Engels kwam dit seizoen aan bij Royal Antwerp FC. De verdediger speelde in het verleden bij Olympiakos en Aston Villa. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de voormalige Club Brugge-verdediger zich uit over zijn toekomst.

Engels kwam bij Aston Villa uiteindelijk niet meer aan de bak. Een terugkeer naar de Premier League zit er voorlopig nog niet in. "Zeg nooit nooit, maar ik heb het wel even gezien in het buitenland. Nu wil ik met Antwerp iets verwezenlijken."

Engels heeft ambities bij Antwerp. "Simpel: overwinteren. Ik zag her en der passeren dat er geen absolute topploeg in onze poule zit, maar... (blaast) Ik ken Olympiakos: die gingen eruit in de Champions League-voorrondes, en zijn erop gebrand iets recht te zetten in de Europa League.”

“Fenerbahçe is dan weer een vaste waarde aan de Turkse top, Frankfurt komt uit de Bundesliga - dat zijn altijd goeie teams. We zullen op ons best moeten zijn. Te beginnen volgende week, in Athene. Ik kijk ernaar uit nog eens in die helse sfeer te staan, die supporters zijn gék”, aldus Engels.