Niet de eerste zevenklapper voor Vandenbergh: 'Gebeurde al bij Genk'

Niet de eerste zevenklapper voor Vandenbergh: 'Gebeurde al bij Genk'

Gepubliceerd: vrijdag 10 september 2021 om 19:45vr 10-09-2021 om 19:45

De amateurclub Ramsel wist afgelopen zaterdag de overtuigen en won de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Peulis. Het werd maar liefst 9-2, met zeven doelpunten van uitblinker Kevin Vandenbergh.

De inmiddels 38-jarige aanvaller is in Vierde Provinciale verzeild geraakt, waar hij bij zijn debuut meteen zeven keer wist te scoren. Niet de eerste keer voor hem. "Het gebeurde ooit eerder in een oefenmatch met Genk. Maar in de competitie? Ik zou het niet weten. Die zaken hou ik echt niet bij", vertelt hij bij Gazet van Antwerpen.

Ondanks zijn gezegende leeftijd heeft Vandenbergh nog ambities met zijn club Ramsel. "Het is onze bedoeling om dit seizoen weg te geraken uit vierde provinciale. Immer Oost, Herenthout en onze tegenstrever van zondag Booischot hebben blijkbaar titel­ambities. De druk ligt zondag dus bij de thuisploeg", klinkt het.

Vandenbergh – die ook jeugdtrainer is bij KVC Westerlo – wist enkele jaren geleden al straffe cijfers neer te zetten bij Aarschot. In Tweede Provinciale was hij toen goed voor zestig doelpunten in één seizoen. Benieuwd of hij dat dit seizoen kan herhalen of zelfs verbeteren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws