Gent moet drietal spelers missen tijdens de wedstrijd tegen Charleroi

Gent moet drietal spelers missen tijdens de wedstrijd tegen Charleroi

10-09-2021 14:45
4

Tijdens de interlandperiode zijn er een aantal spelers van KAA Gent hun land gaan vertegenwoordigen. Daarnaast waren Vadis Odjidja, Andrew Hjulsager en Gianni Bruno bezig met hun revalidatie.

Het drietal heeft de afgelopen goede progressie geboekt. De wedstrijd tegen Royal Charleroi Sporting Club komt wellicht nog te vroeg. “We moeten afwachten wanneer we hen opnieuw kunnen inzetten”, geeft Hein Vanhaezebrouck aan.

Zondag speelt Gent tegen het nog ongeslagen Charleroi. Volgens Vanhaezebrouck moeten ze zeker niet worden onderschat. “Het is een aangename ploeg met een nieuwe, frisse coach”, vertelt de trainer van Gent. Volgens Het Nieuwsblad geeft de trainer ook toe dat Charleroi een goed rapport heeft aangezien het nog ongeslagen is.

Vanhaezebrouck heeft wel een update over zijn aanvoerder: “Odjidja kan al een beetje lopen. We zullen zien en hem stapsgewijs beoordelen.” Volgens Vanhaezebrouck heeft Bruno afgelopen donderdag voor het eerst deels meegetraind met de groep. Voor Hjulsager zal zijn rentree langer duren omdat hij nog niet bij de groep is aangesloten.