Met deze spelersgroep komt STVV dit seizoen niet in de problemen

"Met deze spelersgroep komt STVV dit seizoen niet in de problemen"

09-09-2021 20:44

Na zes speeldagen heeft STVV zes punten gesprokkeld en is het dus niet al te best begonnen aan het seizoen. De Kanaries haalden amper versterkingen en lijken dus één van de degradatiekandidaten te zijn dit seizoen. Al denkt Christian Brüls daar anders over.

Met Leistner werd er in het slot nog een nieuweling gehaald, tot groot jolijt van Brüls. Hij ziet flink wat kwaliteit bij de Duitser. "Je merkt dat die nieuwe Duitse jongens heel wat ervaring op hoog niveau hebben. Daar zal de ploeg alleen maar wel bij varen", zegt hij in Het Belang van Limburg.

Een degradatiekandidaat is STVV dan ook niet volgens Brüls. Zeker niet nu ook Yuma Suzuki is teruggekeerd. "Met deze groep komt STVV niet in de problemen, daar ben ik van overtuigd. En met ook Suzuki er nog eens bij staan we toch een stuk sterker.”

Met de zes behaalde punten staat STVV momenteel op de veertiende plek. Het doet daarmee beter dan onder andere Royal Antwerp FC, Cercle Brugge, Oud-Heverlee Leuven en K. Beerschot V.A. Maandag wacht voor de Kanaries een uitwedstrijd tegen Beerschot.