Zulte Waregem wil bevestigen tegen Cercle: “Het seizoen is nu pas echt gestart”

Zulte Waregem wil bevestigen tegen Cercle: “Het seizoen is nu pas echt gestart”

09-09-2021 18:28

Zulte Waregem boekte voor de interlandperiode een belangrijke overwinning tegen KV Oostende en hoopt die lijn door te trekken tegen Cercle Brugge. Alessandro Ciranni maakte zijn competitiedebuut en wil bevestigen na zijn blessure.

Ciranni moest vroeger dan gedacht aantreden door de blessure van Laurens De Bock. “Voor mijn herstel was een extra week eigenlijk beter geweest. De blessure van Laurens De Bock noopte de coach echter tot het vinden van een oplossing, en hij oordeelde dat ik klaar moest zijn voor de job.”

“Dat was ik uiteindelijk wel, al heb ik tijdens de wedstrijd in Oostende het nodige geluk gekend. Kort voor de pauze kreeg ik een kwalijke trap op mijn enkel te verwerken. Uitgerekend op de plaats van de pas geheelde blessure. Gelukkig had de medische staf mij extra ingetapet”, citeert Het Laatste Nieuws.

Ciranni wil nu verder gaan op het positieve elan. “Al bij al was ik dan ook tevreden dat ik sneller dan verwacht weer in de ploeg was kunnen komen. Met de steun van het Waregemse publiek hoop ik tegen Cercle Brugge mijn prestatie te kunnen bevestigen. Voor mij is het seizoen nu pas echt gestart.”