'Spelers van KRC Genk keren met grote sterren in privévliegtuig terug naar Europa'

'Spelers van KRC Genk keren met grote sterren in privévliegtuig terug naar Europa'

Doordat de Zuid-Amerikaanse interlandperiode is verlengd komen veel Europese clubs in de problemen. Om hun internationals toch op tijd terug bij de clubs te krijgen zouden Juventus, Internazionale, Napoli, Fiorentina, Bologna, Eintracht Frankfurt, FC Porto, Feyenoord en KRC Genk voor een privévliegtuig hebben gezorgd.

Door deze samenwerking worden de spelers zo snel als mogelijk weer terug naar Europa gevlogen, zodat ze dit weekend in principe weer in actie kunnen komen voor hun club. Dat schrijft het Italiaanse La Gazzetta dello Sport. Het privévliegtuig is geregeld voor de spelers die deelnemen aan de wedstrijd tussen Colombia en Chili.

Daardoor zullen Daniel Munoz en Carlos Cuesta met enkele grote namen terugkeren richting Europa. Bij KRC Genk greep men ook al in door de wedstrijd tegen Union op een later moment te laten spelen. In plaats van zaterdagavond wordt de wedstrijd nu op zondagavond gespeeld. Daardoor zullen de Zuid-Amerikaanse Genkies in principe topfit zijn voor de wedstrijd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie