KV Mechelen wil ban breken tegen Anderlecht: Kan alle kanten uit

KV Mechelen wil ban breken tegen Anderlecht: "Kan alle kanten uit"

Gepubliceerd: donderdag 9 september 2021 om 11:45do 09-09-2021 om 11:45

KV Mechelen speelt zondag op het veld van Anderlecht. Daar kon het al 27 jaar niet meer winnen. Alex Czerniatynski scoorde toen de enige goal en hoopt op een opvolger.

"Of KV zondag de ban kan breken? Je weet maar nooit", geeft Czerniatynski aan bij Het Laatste Nieuws. "In het begin van deze competitie lijkt iedereen van iedereen te kunnen winnen. Het kan dus eigenlijk alle kanten uit.”

KV Mechelen heeft wel maar 7 op 18. "Ik heb Mechelen op de openingsspeeldag aan het werk gezien tegen Antwerp: toen waren ze heel sterk. Nadien volgden drie mindere wedstrijden, maar intussen lijkt de ploeg toch weer boven water te komen. Ook bij Anderlecht gaat het voorlopig wat met ups-and-downs. Het kan dus een open strijd worden, weliswaar met iets meer druk bij op de thuisploeg."

Czerniatynski speelde van 1982 tot 1985 ook nog voor Anderlecht, waar hij 43 goals op 87 wedstrijden maakte. In de nadagen van zijn carrière scoorde hij bij KV Mechelen nog 20 goals op 86 wedstrijden. Hij was ook twee jaar coach bij die club.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws