'Goed nieuws voor United en Ronaldo, 1800 fans aanwezig tijdens eerste CL-duel'

'Goed nieuws voor United en Ronaldo, 1800 fans aanwezig tijdens eerste CL-duel'

08-09-2021 19:45
1

Fantastisch nieuws voor fans van Manchester United én Cristiano Ronaldo. Er mogen volgende week achttienhonderd fans aanwezig zijn tijdens de eerste Champions League-wedstrijd sinds de terugkeer van de 36-jarige Portugees.

Eerder deze week, op maandag, maakte de Zwitserse opponent van United in het miljoenenbal, BSC Young Boys, nog bekend dat het alleen supporters met een Zwitsers of Europees vaccinatiebewijs binnen zou laten. Het vaccinatiebewijs dat de Engelsen krijgen, wordt niet erkend door de Zwiterse autoriteiten.

Na gesprekken tussen United en Young Boys is toch besloten dat het achttienhonderd Engelse fans welkom zijn volgende week in Zwitserland, meldt The Times. Dan speelt United, met de teruggekeerde Ronaldo, zijn eerste Champions League-groepsduel van het huidige seizoen. Eerst speelt de ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer nog een competitieduel tegen Newcastle United. Die wedstrijd begint aankomende zaterdag om 16.00 uur in Old Trafford. De kans is groot dat Ronaldo dan officieel zijn rentree gaat maken bij The Red Devils.