Club-fans zullen tevreden zijn: ‘Aanwinst Hendry imponeert met Schotland’

Club-fans zullen tevreden zijn: ‘Aanwinst Hendry imponeert met Schotland’

07-09-2021 23:25
6

Club Brugge zal met een half oog de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Oostenrijk en Schotland hebben bekeken. Aan Schotse kant stond aanwinst Jack Hendry namelijk in de basis. De verdediger deed het uitstekend.

Zo waren er op sociale media veel positieve geluiden te horen over de prestatie van Hendry. Ook de Schotse voetbalanalist Byron Hutchison was onder de indruk. "Een geweldige prestatie van Hendry tegen Oostenrijk", schrijft de analist neer. "Won zowat elk duel, zowel in de lucht als op de grond. Daarbovenop was hij ook nog eens kalm aan de bal, zelfs in de slotfase van de wedstrijd."

De Club Brugge-fans zullen het graag lezen, Hendry lijkt in uitstekende vorm aan zijn Brugse periode te gaan beginnen. "Hendry kan vol vertrouwen afzakken naar Brugge. Zeker nadat hij ook al sterk speelde in de vorige match tegen Moldavië", vervolgt Hutchison zijn betoog.

Mogelijk zien we Hendry ook nog terug op het WK. Door de overwinning staat Schotland nu tweede in de groep. Het telt één puntje meer dan nummer drie Israël en zeven punten minder dan koploper Denemarken.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie