Tielemans staat voor transfer: Hij is het toptarget voor de Europese top in '22'

Tielemans staat voor transfer: "Hij is het toptarget voor de Europese top in '22'

07-09-2021 22:00
9

Is dit het laatste seizoen van Youri Tielemans bij Leicester City? Als we transferspecialist Fabrizio Romano mogen geloven wel. Volgens de Italiaan zal Tielemans volgende zomer dé transfertarget zijn van menig Europese topclub.

Romano heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd als het aankomt op transfernieuws. De Italiaan liet in een Youtube-video zijn licht schijnen over de toekomst van Tielemans. Die zou niet bij Leicester liggen, wel bij de Europese top.

"Veel topclubs waren deze zomer al achter de schermen bezig met een eventuele transfer van Tielemans. Door de coronacrisis haakten veel ploegen echter af op het hoge kostenplaatje", begint de transferspecialist zijn verhaal.

Het zou echter uitstel van executie zijn, de zomer van 2022 moet het moment zijn waarop Tielemans de stap naar de absolute top zet. "Zowat elke Engelse topclub heeft interesse. Zo zou United in Tielemans de opvolger van Paul Pogba zien. Maar ook in Spanje hebben ze interesse. Zowel Barcelona als Real Madrid zouden volgende zomer een poging willen wagen", aldus Romano.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie