Casteels: Barcelona? Enkel interesse in een transfer als nummer 1

Casteels: "Barcelona? Enkel interesse in een transfer als nummer 1"

07-09-2021 20:45
4

Woensdagavond spelen de Rode Duivels tegen Wit-Rusland. Hoogstwaarschijnlijk zal Koen Casteels plaatsnemen onder de lat bij de Belgen. Voor Casteels zou het zijn tweede cap zijn. 

Casteels zal de plaats van de lichtgeblesseerde Tibaut Courtois overnemen. En daar kijkt hij alvast naar uit. "Het is heel leuk om mijn tweede interland te spelen", citeert Sporza de doelman. Casteels doet het al jaren prima bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga. Zijn coach bij Wolfsburg, Mark van Bommel noemde Casteels zelfs de beste doelman in de Duitse competitie. 

Die uitspraak neemt hij met een korreltje zout en humor op. "Hij is er nog maar net natuurlijk", lacht Casteels. "Maar de vorige coach zei dat ook. Het is leuk om dat te horen, dat geeft vertrouwen." Zijn uitstekende prestaties zijn ook andere clubs niet ontgaan. 

Zo was er zelfs sprake van FC Barcelona.  "Zo close was dat niet. Op mijn leeftijd wil je graag als eerste keeper naar een club gaan, niet om op de bank te zitten. Bij Wolfsburg ben ik eerste doelman en speel ik elke wedstrijd. Ik zou alleen nog interesse hebben in een transfer als nummer 1."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie