OFFICIEEL: El Messaoudi (ex-KV Mechelen) alsnog weg bij Groningen

OFFICIEEL: El Messaoudi (ex-KV Mechelen) alsnog weg bij Groningen

07-09-2021 20:30 Laatste update: 20:48
Eredivisie 0 Reacties

FC Groningen heeft het vertrek van Ahmed El Messaoudi bevestigd. De middenvelder maakt per direct de overstap naar Gaziantepspor uit Turkije, waar de transfermarkt nog een week open is.

Er was ook Franse belangstelling voor El Messaoudi, maar het wordt dus Turkije. "Hoewel er doorlopend interesse was in Ahmed is het tijdens ons transferwindow niet tot een deal gekomen. Ahmed heeft bij ons meerdere malen aangegeven deze zomer graag een transfer te willen maken en er zijn ook meerdere biedingen geweest", zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de clubsite van Groningen.

"Op de laatste dag van het transferwindow hebben wij een aantal nieuwe spelers kunnen aantrekken en daarnaast ontwikkelt een aantal jonge spelers zich heel goed. Gezien het aflopende contract van Ahmed waren er voor ons sportieve én financiële argumenten om aan een eventueel vertrek mee te werken. Afgelopen week ontvingen wij een serieus bod uit Turkije en hebben wij uiteindelijk de afweging gemaakt om aan de transferwens van Ahmed medewerking te verlenen", zegt hij.

"Wij hebben de overtuiging dat we binnen de huidige selectie voldoende opties hebben om zijn vertrek op te vangen. Het biedt immers ook weer ruimte en mogelijkheden voor andere jongens. We danken Ahmed hartelijk voor zijn inspanningen voor FC Groningen en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière."

El Messaoudi werd door Groningen in 2019 overgenomen van KV Mechelen. Hij kwam in Nederland tot 55 officiële wedstrijden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie