Tuttosport: Juventus wil verjongen en denkt weer aan Ajax-middenvelder Gravenberch

Tuttosport: Juventus wil verjongen en denkt weer aan Ajax-middenvelder Gravenberch

07-09-2021 16:26
6

Ryan Gravenberch wordt niet voor het eerst in verband gebracht met Juventus. De Italiaanse topclub wil verjongen en overweegt onder meer een poging voor de negentienjarige middenvelder van Ajax, meldt Tuttosport dinsdag.

Volgens de in Turijn gevestigde sportkrant spreekt het in het voordeel van Juventus dat Gravenberch in de zomer van 2023 uit zijn contract loopt in Amsterdam. La Vecchia Signora houdt een vinger aan de pols bij zaakwaarnemer Mino Raiola. Hoeveel Ajax verlangt voor de Oranje-international, wordt niet gemeld.

Tuttosport schrijft wel dat Dusan Vlahovic in principe het belangrijkste target van Juventus is. De 21-jarige Servische spits van Fiorentina loopt eveneens over twee jaar uit zijn contract. In de voorbije transferperiode was er de nodige belangstelling voor hem, nadat hij 21 keer had gescoord in 37 Serie A-duels. De vraagprijs van zestig miljoen schrok clubs echter af. Juventus hoopt dat Vlahovic na dit seizoen een stuk goedkoper zal zijn, maar de concurrentie zal groot zijn.

Naast Gravenberch en Vlahovic prijken ook Aurélien Tchouaméni (AS Monaco), Giacomo Raspadori (Sassuolo) en Boubacar Kamara (Olympique Marseille) op het Turijnse wensenlijstje. Deze zomer versterkte Juve zich onder meer met Mohamed Ihattaren, die direct werd uitgeleend aan Sampdoria. Vorige transferperiode werd ook Axel Witsel genoemd.