Vader Castagne spreekt na horrorblessure: “Dat begrijp ik niet, echt bizar

Vader Castagne spreekt na horrorblessure: “Dat begrijp ik niet, echt bizar"

07-09-2021 16:46 Laatste update: 17:13
7

Timothy Castagne leek af te stevenen op een EK als basisspeler bij de Rode Duivels toen het noodlot toesloeg. Een dubbele breuk in het aangezicht was het zware verdict. Papa Pierre en mama Clarence blikken tegenover Gazet van Antwerpen terug op de horrorblessure.

Het nieuws kwam ook hard aan bij papa Pierre. “De dokter van de nationale ploeg heeft dan Camille (zijn vriendin, red.) ingelicht en zij heeft het nieuws overgebracht aan de rest van de familie. Ik was wel wat in shock, want het was ernstig. Twee uur lang heeft Tim geweend van teleurstelling en dan heeft hij de knop omgedraaid en ging zijn focus naar de revalidatie.”

Vader Pierre snapt echter niet dat er weinig aandacht voor de blessure van zoon Castagne was. “Maar weet je wat ik niet begrijp? Dat er na die botsing zo weinig aandacht in de media en in België was voor mijn zoon. Iedereen had het steeds maar weer over de blessure van Kevin De Bruyne, terwijl mijn zoon een zeer delicate operatie moest ondergaan. Ik weet het wel: hij is nog jong, is een verdediger, heeft niet het statuut van KDB en zijn vervanger Meunier deed het goed. Maar toch blijft het bizar dat niemand van de pers aandacht schonk aan hem na zo'n zware blessure.”