'Liverpool, FC Barcelona én Bayern München willen Adeyemi'

'Liverpool, FC Barcelona én Bayern München willen Adeyemi'

07-09-2021 13:35 Laatste update: 13:46
Bundesliga (Oostenrijk) 1 Reacties

Karim Adeyemi heeft zich in de kijker gespeeld bij Europese topclubs. De pas 19-jarige spits van Red Bull Salzburg scoorde tijdens zijn debuut voor Die Mannschaft en kan een miljoenentransfer gaan maken.

In 2018 werd de spits voor drie miljoen euro door Salzburg overgenomen van het Duitse Unterhaching en meteen gestald bij FC Liefering, een satellietclub in het Red Bull-concern. Sindsdien is Adeyemi alleen maar beter geworden en dat resulteerde afgelopen zondag in zijn debuut voor het Duitse elftal. In het treffen met Armenië kwam hij meteen tot scoren.

Drie jaar na zijn transfer naar Oostenrijk kan zijn club een veelvoud van het betaalde bedrag terugverdienen. Bild weet namelijk dat Liverpool, Barcelona en Bayern München het spitsentalent op de radar hebben staan. Die clubs zullen diep in de buidel moeten tasten, want de waarde van Adeyemi wordt nu geschat op 20 miljoen euro.

De Duitser ligt nog tot medio 2024 vast in Salzburg. Dit seizoen kwam hij in zes competitiewedstrijden al tot evenzoveel treffers. Vorig jaar stokte de teller na 29 duels, waarvan elf als basisspeler, op zeven goals.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie