Frustraties zijn weg bij Carrasco: Ik moest niet per se meer spelen op het EK

Frustraties zijn weg bij Carrasco: "Ik moest niet per se meer spelen op het EK"

07-09-2021 10:45
4

Yannick Carrasco kende een teleurstellend EK. Nochtans had de aanvaller de maanden voordien zijn klasse laten zien in de Spaanse competitie. In Sport/Voetbalmagazine komt Carrasco terug op zijn gebrek aan speeltijd.

Met de Spaanse titel op zak trok Carrasco met de Rode Duivels naar het EK. Door de wisselvallige fitheid van Eden Hazard leek er een glansrol weggelegd voor Carrasco. Dat draaide echter anders uit, de Atlético-aanvaller verdween snel uit de basis en werd nadien amper nog gebruikt. Toch is Carrasco niet gefrustreerd met de beslissingen van Roberto Martinez.

"Ik was klaar om te spelen bij de Rode Duivels", blikt Carrasco terug. "Het was echter niet zo dat ik per se meer moest spelen. Ik wist dat als Eden terugkwam hij de belangrijkste speler van de ploeg zou zijn. Bij de Duivels speculeren we niet over andermans problemen om onszelf in het team te lanceren", aldus de Rode Duivel.

Een uitleg van Martinez kreeg Carrasco echter niet. "Als een coach aan iedereen zijn beslissingen moet uitleggen dan komt hij niet rond met de tijd die hij ter beschikking heeft. Een bondscoach is niet zoals een clubcoach, die kan veel meer tijd pakken om met spelers te praten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie