Dan maar contract uitdoen? ‘RSCA vindt geen oplossing voor overbodige spelers'

Dan maar contract uitdoen? ‘RSCA vindt geen oplossing voor overbodige spelers'

07-09-2021 09:37
12

Peter Verbeke stond deze zomer voor een huzarenstukje. De Anderlecht-kern moest niet enkel versterkt worden, een heleboel overbodige spelers moesten ook worden verkocht. Dat lukte aardig, Adrien Trebel en Zakaria Bakkali bleven echter in Brussel.

Verbeke mag zich zeker en vast op de borst kloppen. Zo werden de laatste weken overbodige spelers als Ognjen Vranjes, Luka Adzic, Aristote Nkaka en Bubaccar Saneh van de hand gedaan. Ook Trebel en Bakkali moesten weg, voor hen werd echter geen oplossing gevonden op de transfermarkt. Dat betekent echter niet dat beide spelers op een nieuwe kans moeten hopen.

Zo meldt La Dernière Heure dat zowel Trebel en Bakkali niet in de plannen van Vincent Kompany voorkomen. Ook nu dat beide voetballers nog op Neerpede rondlopen. Achter de schermen wordt er overigens nog naar een nieuwe club gezocht in landen waar de markt wel nog open is. Voorlopig zou er echter bitter weinig interesse zijn. Het contract van Bakkali loopt dit seizoen wel af, Trebel ligt nog tot 2023 onder contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie