‘Club Brugge baalt van reistijd, Martinez gaat basiselftal volledig omgooien’

‘Club Brugge baalt van reistijd, Martinez gaat basiselftal volledig omgooien’

07-09-2021 07:00 Laatste update: 14:23
59

De Rode Duivels reizen af naar Kazan om het op te nemen tegen Wit-Rusland namens de WK-kwalificatie. Volgens Het Nieuwsblad is bondscoach Roberto Martinez van plan zijn basiselftal volledig om te gooien.

Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Jan Vertonghen reizen alvast niet mee, maar Charles De Ketelaere en Yari Verschaeren sluiten dan wel weer aan. Club Brugge vaardigt met Hans Vanaken, De Ketelaere en Mechele drie speler af. Vrijdag moet Blauw-Zwart al spelen tegen KV Oostende.

Ook de reistijd is niet niks. Er moet zo’n vier uur worden gevlogen en ook heeft men te maken met tijdverschil. Na de wedstrijd, in de nacht van woensdag op donderdag, vliegen de Rode Duivels nog terug en landen pas om 5.45 in de ochtend in Charleroi. Club Brugge baalt aldus van het schema.

Bondscoach Martinez zal ook veel veranderingen doorvoeren. Het Nieuwsblad brengt een verwachte basiself naar buiten: Casteels; Alderweireld of Dendoncker, Vanheusden, Boyata; Foket, Sambi Lokonga, Tielemans, Castagne; Trossard, Batshuayi of Benteke, Eden Hazard of Praet.