UPDATE: 'Thelin verlaat RSC Anderlecht voor het Turkse Konyaspor'

UPDATE: 'Thelin verlaat RSC Anderlecht voor het Turkse Konyaspor'

06-09-2021 07:16 Laatste update: 14:00
7

De transferperiode is voorbij, maar RSC Anderlecht zal nog uitgaand werk verrichten. Zo staat Isaac Kiese Thelin op het punt om de club nog te verlaten.

Thelin wordt al even in verband gebracht met een vertrek, maar dat kwam er voor begin september niet. Toch komt er nog een oplossing uit de bus voor de Zweedse spits, zo meldt La Dernière Heure. Zo heeft Anderlecht aanbiedingen ontvangen van clubs uit Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Anderlecht kan dus toch nog een definitieve oplossing voor Thelin, die bij paars-wit een aflopend contract heeft. Door de komst van Joshua Zirkzee en Christian Kouamé was zijn rol bij Anderlecht helemaal uitgespeeld.

In totaal kwam Thelin 45 keer (voornamelijk invalbeurten) uit voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en één assist.

Update: De bestemming van Thelin is bekend. Zo keert de Zweedse spits terug naar Turkije en gaat hij aan de slag bij Konyaspor. Volgens Yeni Haberden heeft de club al een privévliegtuig gecharterd en zet de spits snel zijn handtekening onder een contract bij Konyaspor.