Lukaku zag Duivels de rug rechten: 2-0 is de meest kwalijke score

Lukaku zag Duivels de rug rechten: "2-0 is de meest kwalijke score"

05-09-2021 23:31 Laatste update: 23:33

De Rode Duivels vloerden Tsjechië al bij al eenvoudig met 3-0. Romelu Lukaku lukte de openingstreffer en maakte een sterke indruk. Na afloop van de partij was hij dan ook tevreden over de prestatie.

"Ik ben blij dat we gewonnen hebben. Drie doelpunten gemaakt, geen tegendoelpunten, weet je", liet Lukaku optekenen bij VTM. De driepunter deed vooral deugd na de tegenvallende prestatie uit de 'heenwedstrijd'. "We hadden heel veel problemen met de Tsjechen daar in Praag", herinnert Lukaku zich nog.

Na een vlekkeloze eerste helft moesten de Rode Duivels wel even naar adem happen. "Ik denk dat we niet scherp uit de kleedkamer kwamen", aldus Lukaku. "Die redding van Thibaut heeft ons wakker gemaakt. 2-0 is de meest kwalijke score in het voetbal", laat de recordschutter van de Duivels nog optekenen.

De kwalificatie voor het WK lijkt binnen, al wil Lukaku het zekere voor het onzekere houden. "Zolang het niet zeker is ...", blijft hij een stok achter de deur houden. In de tweede helft pakte hij nog een opvallende gele kaart. "Ik wilde mijn verdedigende kwaliteiten tonen, maar ... haha", lachte Lukaku. "Ik wil wel spelen, maar ja". Door zijn gele prent moet Lukaku de komende partij in Wit-Rusland laten schieten.